Locatie
Rotterdam
Passie
Film & Jezus
Ervaring
4 Jaar

Een passie voor film

Jong geleerd is...
3 broers in de vroege tienerjaren met een pocketcamera. Het ideale recept voor gekke hobby video's en coole vakantie edits. Wij wilden niks liever dan dit met de wereld delen! Jeugdige overmoed? Jazeker! Het resultaat: een passie voor film.
...oud gedaan
Wat begon als een hobby is nu ons werk geworden. De afgelopen jaren zijn we verder gegroeid in deze passie. De drive om ervaringen, overtuigingen en emoties krachtig over te brengen is alleen maar sterker geworden. Voor ons is film bij uitstek het middel geworden om anderen te inspireren.
Startfoto Tollix

"Capturing the moment to inspire others"

"…to inspire others". Daar gaan we voor: video's die inspireren! In kwalitatief hoogwaardige video’s brengen we ervaringen, overtuigingen en emoties over. Zo willen we anderen raken.

Het draait om het “waarom?”. Het “hoe?” en het “wat?” worden daar op afgestemd.

Laten we samen op zoek gaan naar jouw “waarom?” en daarmee anderen inspireren!

Tollix Logo
Tollix

Een Persoon om voor te gaan...

Jezus!

Jezus is de regisseur van ons leven. Omdat Hij ons op het oog had in zijn sterven, is Hij Degene aan Wie wij onze levensscenes volledig toevertrouwen.

Of het nu een commercieel bedrijf, (christelijke) organisatie, bruiloft etc. betreft, in alles zetten we ons voor 100% in. We hopen dat we door ons leven heen iets mogen laten zien van wie Hij is.

"Van hobby naar werk dat is wat in het script van Jezus onze regisseur stond!"

Klaar om samen anderen te inspireren?

Check ons Instagram kanaal

@tollixproductions